Strategi Retargetting Copywriting Storytelling

Hasil mengajar lebih 30 ribu pelajar. Kini terbitlah Pakej Buku Storytelling.

Ebook Storytelling.

Ebook ini telah berusia 4 tahun dipasaran. Alhamdulillah sudah berpuluh ribu pelajar memilikinya. Berbahasa santai dan mudah difahami.
Since 2015

Video 29 minit

Mengupaskan copywriting berkualiti tinggi. Video rakaman group coaching ini memberikan gambaran penting bagaimana menulis copywriting yang akan dibaca dan di nilai hingga baik. Keturunan pembaca akan follow anda sampai bila bila.

VIDEO BRAND ST

Lebih 60 minit kupasan membina Storytelling For Branding untuk anda pelajari. Kerana melalui storytelling for branding ini anda akan membina kelompok pembaca “Berduit”. 

VIDEO EXTRA KELAS

Lebih 60 minit extra kupasan berkenaan Storytelling Fast Selling bagi membina pembaca yang berulangkali membeli dengan anda. 

Kelas Online Telegram

Kelas selama dua hari. Hari pertama, 2 ke 3 jam pembelajaran dua hala bersama team kami. Mengupaskan spontan penulisan storytelling. hari kedua. Ada sesi Q & A disediakan. Best sangat.

Jumpa Face To Face

Setiap minggu, hari Jumaat anda boleh berjumpa dengan saya selama 4 jam. Kita diagnos copywriting anda dan berikan ilmu taktikal Storytelling. Selepas berjumpa pasti anda akan melihat perubahan besar dalam penulisan anda bercerita dengan baiknya. Pengalaman saya pasti anda impikan yang terbaik.

107 contoh Storytelling

Hasil dari penulisan sendiri dan penulisan  3500 pelajar dalam group istimewa telah menjadikan contoh contoh storytelling yang bernilai dan masih boleh diolah dan dijadikan storytelling berkualiti. Contoh ini supaya anda senang untuk adjust dan mengikut kesesuain anda. Best kan.

Buku Storytelling

1st diMalaysia penerbitan buku storytelling yang dikupas dan diberikan nafas baru isi kandungannya dari ebook storytelling. Isinya lebih berkualiti tinggi dan ianya sangat sesuai bagi semua pembaca yang bermula menggunakan tulisan dalam menjual. Menjual dengan cerita adalah satu teknik halus yang boleh menghasilkan kepercayaan dan kredibiliti bagi si penulis. 

Apa kata pelajar kami?

Cuba Anda Amati Harga Asal yang kami tidak mahu anda memilih harga seperti dibawah. Lihat dibawah website ini kami berikan tawaran pre order yang menguntungkan. Percayalah.

Bayangkan Harga Asal Kami

  • Ebook Storytelling . RM120
  • Video 29 Minit Storytelling RM97
  • Video Brand Storytelling RM70
  • Video Extra Kelas Storyteling RM70
  • Kelas Online Telegram Storyteling RM50
  • Jumpa Face To Face Diagnos Storytelling RM299
  • 107 Contoh Copywriting Storytelling RM197
  • Buku Copywriting Storytelling RM99
  • Harga Asal Keseluruhan Pakej ini RM1099

Soalan-soalan yang kerap ditanya.

Sememangnya teknik bercerita ini adalah satu teknik yang boleh di gunakan semua medium online. Penting anda hadam apa yang kami sampaikan dan amalkan.

Tiada group support khas. Buat masa ini kami sediakan platform soalan jawap melalui borang yang disediakan. 

Selepas kelas face to face diberikan, anda nak jumpa saya secara personal untuk mantapkan lagi penulis. Saya akan berikan pakej bayaran sesi per jam coaching tersebut.

Usah anda khuatir kerana kami akan buat sesi live video ketika kelas berlangsung. Tidak diberikan live jika ia melibatkan setting fb ads dan ig ads.

Tak perlu, PM admin untuk dapatkan semula dan kami akan send ke email semula.
Hanya Buku Fizikal sahaja ada kos tersendiri.

Produk yang berbentuk fizikal akan dihantar kerumah anda, bagi video akan di hantar melalui emel. Untuk kelas kami akan masukkan dalam group.

Kelas online dibenarkan mengulang sebanyak tiga kali. Selebihnya perlu bayar yuran kelas RM30 sahaja.

Orang macam awaklah paling bagus grab pakej ini. Sebab bila bermula dengan ilmu yang betul pasti anda akan dapat result yang terbaik.

Money Back Guarantee disediakan bagi mereka yang telah membaca, mendengar dan berjumpa face to face masih tidak berikan hasil.

Kami ada sediakan borang pertanyaan. Anda cuma isikan borang tersebut dan boleh bertanya kami. Kami akan balas dalam masa 24 jam. Jika hari cuti kami akan reply hari berkerja.

Postage akan ditanggung sekali dalam pembelian produk ini. Anda hanya nantikan sahaja produk sampai ditangan nanti. 🙂

1
Pre Order terjual seminggu
1
Baki Pre Order

Anda boleh bezakan harga asal dengan harga tawaran hari ini yang diberikan.

Tawaran Terhad Untuk Anda Sekarang

RM148


Buku Storytelling

Ebook Storytelling

Jumpa Face To Face

Video 29 Minit Group Coaching

Video 60 minit Extra Storytelling

Kelas Storytelling Online Telegram

Telegram Bot 107 Contoh Storytelling

Video 60 minit Storytelling For Branding